Vrijwilligersavond 16 februari 2016

Varend Corso 2015-20150802-89Speciaal voor de vrijwilligers die al langere tijd betrokken zijn bij de corsoboot, organiseert het nieuwe bestuur een vrijwilligersavond.

Onderstaande mail is op 8 januari verzonden. Mocht je deze nou niet hebben ontvangen, maar je was er afgelopen jaar wel bij, laat dit dan even weten via [email protected]


 

Dit is de eerste mail van het nieuwe bestuur van Stichting Corsoboot Poeldijk. Je ontvangt deze mail, omdat je op de adressenlijst staat die we van Jeff & Alice hebben gekregen.

Alleen de mensen waarvan we zeker weten dat ze niet langer willen participeren binnen de stichting hebben we op een vriendenlijst gezet en uit dit mailbestand gehaald. De vrijwilligers die we nog niet hebben gesproken of waar we nog geen duidelijk antwoord van hebben gekregen ontvangen deze mail. Wil je niet langer betrokken worden bij Stichting Corsoboot Poeldijk, dan kan je je hier uitschrijven en zullen we je verder niet meer lastig vallen.

Wat hebben we gedaan?
We zijn de laatste maanden flink op de achtergrond bezig geweest om alles een plekje te geven. We zijn hard op zoek geweest naar een nieuwe penningmeester en de site (www.corsobootpoeldijk.nl) heeft een opfrisbeurt gekregen. Daarnaast hebben we veel plannen die de stichting een flinke boost moeten gaan geven.

Natuurlijk zijn we ook bezig geweest om het thema “Beeldschoon” uit te werken. We hebben gesprekken gehad met de gemeente en met de creatieve tak van het Varend Corso om onze ideeën te bespreken. Onze plannen zijn namelijk uniek bij het Varend Corso en in het hele Westland!! Van beide kanten kwamen zeer positieve reacties dus we gaan op de ingeslagen weg door!

De toekomst!
Om al onze plannen met jullie te bespreken en om ons nog een keer voor te stellen willen we je graag uitnodigen op een vrijwilligersavond. Jij kan dan gelijk aangeven op welke manier je jouw activiteiten wilt voorzetten binnen de stichting.


 

In de mail stond hier een link naar het inschrijfformulier. Deze hebben we op deze openbare site weggelaten. Was je vrijwilliger, maar heb je deze mail niet ontvangen? Stuur ons een mail via [email protected]