Collecte voor Corsoboot Poeldijk met thema Sister Act

Vrijdagmiddag 10 en zaterdag 11 juni collecteren vrijwilligers van Stichting Corsoboot Poeldijk bij supermarkt Jumbo Poeldijk Boere. Iedere gift is welkom om de gestegen kosten van materialen, zoals hout, en aankleding van de corsoboot te dekken.

Het Corsocomité Poeldijk heeft gekozen voor de film Sister Act 1. De gekozen scene speelt zich af in de kerk. Aan de voorkant van de boot staat het orgel met zijn pijpen en aan de zijkant de gekleurde glas in lood ramen, aangevuld met muziekbalken waarop muzieknoten zijn gezet. Op de kerkvloer dansen de nonnen in hun habijt op de maat van de muziek uit delen van de film. Op de voorplecht van de boot staat Dolores (Whoopi Goldberg), die het kerkkoor dirigeert dat op haar eigen wijze de liederen voor de Heer vertolkt!

Ontwerp Corsoboot Poeldijk 2022

Arrangementen in wit en zwart

Voor het arrangement op de boot is geprobeerd deze zoveel mogelijk in wit en zwart te creëren met een uitvlucht naar donkerpaars. De arrangementen van bloemen en groenten zorgen voor een geheel typisch Westlandse vertolking. Voor de bloemen wordt onder andere gebruik gemaakt van witte en paarse Orchideeën, Lelies, witte Chrysanthemum Santini met een zwart hart, witte en zwarte Gypsophylla, Violieren, Dracaenatoppen en Gerbera’s met een zwart hart. In de muziekbalken zijn witte Kalanchoe’s verwerkt. De witte kool, witlof, radijs, aubergines, appelen, paprika’s en groene tomaten maken het geheel af. Het arrangement wordt verzorgd door: Sjaak de Kok, Peter Wesstein en het Corsoteam van Poeldijk.

Bijdrage overmaken

Indien u/je een bijdrage wilt storten, is dat natuurlijk altijd mogelijk via NL 85 RABO 0118 5334 95 op naam van Stichting Corsoboot Poeldijk of wordt vriend of sponsor van de stichting via de sponsor-shop op onze website: www.corsobootpoeldijk.nl/shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *