Sponsorplan

Sponsorplan Corsoboot Dorpskern Poeldijk

De gradatie van sponsoring valt uiteen in vijf categorieën, te weten:

  • Vrienden van de corsoboot
  • Brons
  • Zilver
  • Goud
  • Platina
Het is nu ook mogelijk om uw sponsoring direct te regelen via deze site. Klik op één van onderstaande mogelijkheden en u wordt automatisch doorverwezen naar onze “shop”. 

sponsor-vriendVrienden van de corsoboot

Mensen en/of bedrijven die zonder vermelding op het sponsorbord of de krant een financiële en/of materiële bijdragen willen leveren aan de stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk. kunnen dat doen door vriend te worden. Deze donatie kent geen onder of bovengrens. U kunt zelf bepalen hoeveel u doneert.

sponsor-bronsBrons

Mensen en/of bedrijven die financiële en/of materiële bijdragen leveren aan de stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk, waarbij financiële bijdragen vanaf €100,- en materiële bijdragen vanaf €200,- worden gerekend. De naam van de sponsor wordt o.v.v. van “Brons’ vermeld op het sponsorbord, welke op een strategische plek in Poeldijk komt te staan.

sponsor-zilverZilver

Mensen en/of bedrijven die financiële en/of materiële bijdragen leveren aan de stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk, waarbij financiële bijdragen vanaf €250,- en materiële bijdragen vanaf €500,- worden gerekend. De naam van de sponsor wordt o.v.v. van “Zilver’ vermeld op het sponsorbord, welke op een strategische plek in Poeldijk komt te staan. Indien gewenst zal deze vermelding worden uitgevoerd met een klein bedrijfslogo.

sponsor-goudGoud

Mensen en/of bedrijven die financiële en/of materiële bijdragen leveren aan de stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk, waarbij financiële bijdragen vanaf €500,- en materiële bijdragen vanaf €1000,- worden gerekend. Voor deze mooie sponsoring zal de naam van de betreffende persoon of het betreffende bedrijf onder vermelding van “Goud” worden vermeld op het sponsorbord, welke op een strategische plek in Poeldijk komt te staan. Indien gewenst zal deze vermelding worden uitgevoerd met een middelgroot (bedrijfs-)logo. Als waardering zal de naam/ het logo tevens o.v.v. “Goud” worden vermeld op het drijvende sponsorbord, welke gedurende het gehele Varend Corso achter de corsoboot meevaart.

sponsor-platinaPlatina

Mensen en/of bedrijven die financiële en/of materiële bijdragen leveren aan de stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk, waarbij financiële bijdragen vanaf €1000,- en materiële bijdragen vanaf €1250,- worden gerekend. Voor deze bijzondere sponsoring zal de naam van de betreffende persoon of het betreffende bedrijf onder vermelding van “Platina” worden vermeld op het sponsorbord, welke op een strategische plek in Poeldijk komt te staan. Indien gewenst zal deze vermelding worden uitgevoerd met een groot (bedrijfs-)logo. Als waardering zal de naam/ het logo tevens o.v.v. “Platina” worden vermeld op het drijvende sponsorbord, welke gedurende het gehele Varend Corso achter de corsoboot meevaart. Om het voor grote sponsoren exclusief te houden is er slechts ruimte voor maximaal 3 “Platina” sponsoren.

Naast het bovengenoemde worden alle sponsoren uiteraard vermeld op de website van de Stichting Corsoboot Dorpskern Poeldijk onder vermelding van de des betreffende categorie. Tevens wordt er geprobeerd alle sponsoren vermeld te krijgen in een lokaal blad.

In geval van financiële donatie of sponsoring zal na het ontvangen van de gegevens een factuur worden opgesteld. Om officieel te worden erkend als financiële vriend/sponsor van de corsoboot Dorpskern Poeldijk, dient het sponsorbedrag uiterlijk voor 1 juni van het sponsorjaar te zijn overgemaakt op de rekening van Stichting Dorpskern Poeldijk, dit onder andere in verband met het vervaardigen van de sponsorborden.

 

Downloads

Het sponsorplan is ook verkrijgbaar als download.

  Download het sponsorplan hier in PDF.

Liever niet sponsoren via de   shop?

  Download het sponsorformulier hier in PDF.

Liever persoonlijk contact? We komen graag langs voor kennismaking en uitleg.

get-adobe-readerOm deze bestanden te bekijken heeft u een PDF reader nodig: