BRUIDSPAREN GEZOCHT M/V M/M V/V

Bruidsparen gezocht!Tijdens het Varend Corso op 5, 6 en 7 augustus 2016 is het mogelijk om gratis te trouwen op de corsoboot van Kern Poeldijk. Bruidsparen kunnen zich tot zondag 3 april aanmelden.

 

Uniek in het Westland

Het nieuwe bestuur van Stichting Corsoboot Poeldijk laat alle geheimzinnigheid rondom de voorbereidingen van het Varend Corso 2016 varen.

Het thema van het Varend Corso 2016 is “Beeldschoon”. De boot van Poeldijk staat in het teken van trouwen. Daarom zijn zij op zoek naar bruidsparen (m/v m/m v/v) die op de huwelijksboot van het bloemencorso in een schitterend bloemendecor willen trouwen. In de geschiedenis van het Varend Corso is dit nog nooit eerder gebeurd.

Bruidsparen gezochtAanmelden

Koppels kunnen zich tot 3 april aanmelden via het formulier hieronder. Daarna maakt het bestuur een keuze uit de aanmeldingen. Er kunnen 3 tot 4 koppels trouwen op de boot, waarvan in elk geval één “regenboog koppel”.

De organisatie

De details moeten nog worden uitgewerkt, maar er zullen bekende Nederlanders worden benaderd om de plechtigheid te voltrekken. Medio december 2015 heeft de gemeenteraad van Westland het voorstel om het gehele grondgebied van de gemeente aan te wijzen als trouwlocatie aangehouden. Wij verwachten dat dit voorjaar alsnog een besluit wordt genomen over deze aanwijzing van het grondgebied.

Er werken zo’n 15 vrijwilligers mee om deze boot tot een groot succes te maken, maar meer vrijwilligers zijn welkom om sponsors te zoeken en om de PR op gang te houden, o.a. via social media en de website. Door plotselinge uitval van onze penningmeester zijn wij tevens met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester.